Søk i denne bloggen

torsdag 3. juni 2010

Søppel og søppel fru Blom


Må blogge om dette "søppelet" jeg fant hos Gunda på Bruktbo her igår..Skjønner ikke hva folk tenker på altså, toillinga som hive sånt!!! men men.. bra for meg da:)
mine funn kom iallefall til nytte:


Denne sengeenden og denne hylla kom godt med på gutterommetSer for meg kanskje å lage sjablong/skrive/ kjøpe bokstaver med navnet på klompen øverst på gavlen.. hm, tror det kunne blitt fint!
Denne spesielle lampa (som skal få seg en skjerm) og dette geviret livet opp lesekroken min
Mangler ett lite bilde i ramma mi.. det må jeg finne .Også en lampeskjerm da..


Med andre ord; turen innom Bruktbo Stjørdal kan lønne seg!
Jeg går i transe når jeg er der..

ha ei fin helg!

elisabeth

11 kommentarer:

 1. Ah så fin blogg:) Gleder meg til å følge deg videre:)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. takk for det:) gøy med flere følgere:)

  elisabeth

  SvarSlett
 3. Heia der Elisabeth ;)
  Må si du er energisk og står på!!! Nå har jeg linka deg inne i Containerbloggen og håper det er ok, jeg rekker jo ingenting selv for tiden...
  Hils den lille goklumpen din med den blå smokk!

  SvarSlett
 4. Har vært der jeg også, så kjelken på mitt blogginnlegg er derfra;) I tillegg var jeg der for 14 dgr siden og fant to hyller som jeg ennå ikke har fått blogget..
  Søppel er det definitivt ikke, og lampefoten var super!
  Ha ei fin helg og klem;)

  SvarSlett
 5. Å for en herlig blogg:)
  Her er det mange tips ser jeg, så her må jeg følge med:)
  Har vært hos Gunda selv, og det er en herlig butikk!

  SvarSlett
 6. Hallo Gunda! oi, takk for det:) mye som skjer på kveldstid her, det ommøbleres og mikses og fikses! må bære stå på når man har "driven"!
  klompen sover i godt i senga si med ny gavl:)
  snakkes

  Bra det er flere som plukker opp litt "søppel" der ute da!vi trenger espen askeladder!

  SvarSlett
 7. koselige bilder! takk for titten:)
  klem fra bird

  SvarSlett
 8. Hei! så mange fine ting du har funnet på Bruktbo. Utrolig stor forandring man kan gi brukte møbler ved å male og stæsje ♥ Jeg liker også å pusse opp gamle ting ☺ Har store planer om å besøke denne butikken en gang, følger jo med litt på bloggen til Containergirl, men skulle gjerne sett den live ☺ ☺ Legger meg til som følger av bloggen din og håper å få se flere oppussingsprosjekt. Du er selvfølgelig velkommen til bloggen min ☺

  Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 9. Ja, jeg finner alltid noe der!anbefales å dra dit! det er så mange møbler som har utrolig til potensiale med bare ett malingsstrøk eller noen nye knotter..skal ikke så mye til.Velkommen som følger:)

  SvarSlett
 10. Så utrolig lekker sengegavl til lillegutt..
  Herlig farge også! Så du spurte etter fargekode inne hos meg.. Kan desverre ikke hjelpe deg. Stolene kjøpte jeg som de er. SÅ aner ikke fargen på de! Tror nok den har forandret seg litt med slitasje igjennom årene, ser slik ut;-)
  Da jeg vasket de kom de en liten usjarmerende lukt av sneip frem.. Hehe.. Ikke det mest sjarmerende med brukte ting, men ellers er jeg kjempefornøyd..

  SÅ syltepresse hyllene dine.. Jeg haR planer om å slenge min presse opp på veggen idag, eller kommandere min kjære til å gjøre det er vel mer riktig;-) Har tenkt å ha den på kjøkkenet, men beholde den i 2 høyder.. Får se hvordan det blir, likte den veldig godt sånn du hadde gjort det også..

  Ha en super kveld.. Legger meg til her, så får jeg noen gode brukt tips fremover;-) Klemmer*

  SvarSlett
 11. Hehe, okay- jeg finner sikkert noe lignende farge!:) Så arti at du også "hi ei syltpræss hængan på væggen"!! rart ingen har tenkt på det før.. disse har vel eksistert en stund..hm

  SvarSlett